Közvetlen EU-s támogatásokÜdvözöljük

Külföldi partnereivel közös projektbe kezdene, de nem áll rendelkezésre a megfelelő anyagi fedezet? A hazai rendszerben nem talált a projekt céljának megfelelő támogatást? Gondolt már a közvetlen EU-s, vagy más forrásból származó nemzetközi támogatásokra? Ha még nem találkozott velük, akkor a legjobb helyen jár.

Közös projektjeinket (rendezvénysorozatainkat) a "Europe for Citizens Programme" pályázaton való jelentkezésünkön és részvételünkön keresztül tudtuk sikeresen megvalósítani az Inter Grant Kft. által. Az együttműködés során meggyőződtem a cég korrekt együttműködéséről, rugalmasságáról, valamint mérhetetlen precíz munkájáról.

Ez az együttműködés a mai napig fennáll, szívből ajánlom a meglévő és leendő partnereinek az Inter Grant Kft.-vel (www.intergrant.hu) való közös munkát!

 

Törökbálint, 2014. február 20.

                                                                                                                     Turai István

                                                                                                                   polgármester

Cégünk fő szakterülete a közvetlen támogatást nyújtó Európai Uniós, illetve más külföldi szervezetek által kiírt és a magyarországi pályázók által is igénybe vehető támogatásokra koncentrálódik. Ezen belül elsősorban a helyhatóságok, illetve civil szervezetek nemzetközi kapcsolatait, projektjeit segítő pályázatok kezelése terén rendelkezünk jelentős tapasztalattal.   

A fenti támogatások együttes jellemzője, hogy a pályázatokat közvetlenül a kiíró szervezethez (pl. az Európai Unió végrehajtó ügynökségéhez), a magyar pályázati rendszer igénybevétele nélkül, kell benyújtani. Sikeres pályázat esetén a kedvezményezett szintén közvetlenül az EU-s vagy egyéb külföldi szervezettel szerződik és a támogatás elszámolását is annak szabályai szerint végzi el. Tapasztalataink szerint ez az eljárásrend számos ponton jobban tervezhetővé, átláthatóbbá és adminisztratív szempontból egyszerűbbé teszi a pályázatok benyújtását, illetve a tevékenységek megvalósítását.

Megbízás esetén cégünk teljes körű, komplex pályázati szolgáltatással áll az Ön rendelkezésére az alábbiak szerint: 

Szolgáltatás megnevezése Tartalma Díjazása
1. A támogatási igény tisztázása (projekt előértékelése) és a megfelelő pályázat felkutatása  - szóbeli és/vagy írásbeli konzultáció a projekt céljával kapcsolatban,
- a megfelelő pályázat felkutatása a rendelkezésre álló online és offline források segítségével,
- a pályázat alapvető paramétereit tartalmazó (cél, kedvezményezettek köre, támogatás mértéke, intenzitása és a finanszírozás módja, megvalósítás időszaka) összefoglaló készítése,
- közös értékelést követően a projekt céljainak megfelelő pályázat(-ok) kiválasztása
Díjmentes
2. Információs feldolgozás - az ügyfél által kiválasztott pályázat(-ok), illetve a dokumentáció teljes körű információs feldolgozása és a tartalmi, illetve formai követelményekről szóló tájékoztató elkészítése,
(megbízási szerződés megkötése)
Fix összegű megbízási díj
(a pályázat elkészítésére és kezelésére vonatkozó megbízás esetén a teljes megbízási díjból jóváírásra kerül).
3. Pályázat elkészítése és kezelése az eredmény közzétételéig
(vonatkozó megbízás esetén)
- szükség szerint segítségnyújtása pályázati dokumentáció eléréséhez és benyújtásához szükséges elektronikus regisztrációk elvégzéséhez (pl. ECAS) 
- az ügyféltől kapott projekt információk alapján a pályázati dokumentáció teljes körű összeállítása,
- a pályázati dokumentáció formai ellenőrzése,
- a pályázati dokumentáció online benyújtása,
- az értékelési időszakban felmerülő adminisztratív feladatok(pl. hiánypótlás) elvégzése,
- lehetőség szerint az eredmény közzétételének figyelése és arról a pályázó értesítése,
- igény szerint segítségnyújtás külföldi irányító hatósággal/ügynökséggel történő kapcsolattartáshoz (pl. angol nyelvű levelezés)
Fix összegű megbízási díj, amely tartalmazza az említett szolgáltatásokat, illetve a pályázat alapvető részét képező és előírt angol nyelvű fordításokat. 
4. Sikeres pályázat esetén annak további kezelése egészen a projekt zárásáig - a pályázat támogatási szerződésének vagy határozatának feldolgozása és a kedvezményezettel történő egyeztetése,
- a kedvezményezettel együttműködve a projekt megvalósítása során felmerülő adminisztratív feladatok (pl. időközi jelentések elkészítése) elvégzése,
- a projekt zárójelentésének elkészítése,
- igény szerint segítségnyújtás a külföldi irányító hatósággal/ügynökséggel történő kapcsolattartáshoz (pl. angol nyelvű levelezés)
Az elnyert támogatás összegétől függő megbízási díj, amely tartalmazza az említett szolgáltatásokat.


Árpolitikánk szerint a pályázatokat az ár/érték arányt figyelembe vevő fix megbízási díjért, illetve sikeres pályázat esetén az elnyert támogatási összeg nagyságával méltányos arányban álló megbízási díjért készítjük el és kezeljük a projekt teljes élettartama alatt. A pályázatok kezelésével kapcsolatos szolgáltatások körét és az értük járó díjazást minden esetben a közös munka egyik első lépéseként megkötendő megbízási szerződés teljes körűen tartalmazza, amely kizárja rejtett költségeket. Ha a pályázat bizonyíthatóan cégünk hibájából kerül elutasításra (amelyre eddig egyetlen esetben sem került sor!) garanciánk keretében az átvett megbízási díjakat teljes összegben visszatérítjük.
 

Üzletpolitikánk szerint ügyfeleinknek nem egyszerű szolgáltatást, hanem partnerséget kínálunk, amely az adott megrendelés teljesítésének minden egyes fázisában maradéktalanul érvényesül. Alapértékeink közé tartoznak a megbízható kapcsolattartás és hiteles tájékoztatás, korrekt árképzés és teljesítés, ügyfeleink érdekeinek szem előtt tartása, és a lehető legjobb minőségű szolgáltatás nyújtása. Meggyőződésünk szerint a kölcsönös siker a megbízható hosszú távú együttműködésben rejlik, amely többek között a partnerek egymás iránti bizalmán alapszik. Ennek megfelelően igyekszünk minden esetben alakítani és ápolni az ügyfeleinkkel fenntartott kapcsolatokat.
 

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődését kérjük, tekintse meg az általunk kiemelten kezelt  pályázatokatés kérje ajánlatunkat.

Sikeres együttműködésünk reményében várjuk megtisztelő megkeresését!